Onze diensten

Onze Apotheek diensten

Medicatienazicht & medicatiebewaking

Wij zorgen ervoor dat je veilig en effectief je medicatie kunt gebruiken. Ons team voert grondige medicatienazichten uit om te controleren of al je medicijnen goed samenwerken en er geen ongewenste interacties zijn. Daarnaast bewaken we continu je medicatiegebruik om eventuele problemen vroegtijdig op te sporen en te voorkomen.

Zo ben je verzekerd van optimale zorg en kun je met een gerust hart je medicijnen gebruiken. Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur ons een berichtje op kom langs in de apotheek

Contacteer ons

Individuele Medicatie Verdeling

Onze apotheek biedt individuele Medicatie Verdeling (IMV) aan. Dit betekent dat we jouw medicatie zorgvuldig klaarzetten in handige wekelijkse medicatieboxen. Zo weet je precies wat je op welk moment moet innemen en voorkom je verwarring of het vergeten van doses.

Onze service zorgt voor gemak en zekerheid, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je medicijninname. Vraag ons team naar de mogelijkheden en ervaar het gemak van een op maat gemaakte medicatiebox! 

 Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur ons een berichtje op kom langs in de apotheek.

Contacteer ons

Begeleidingsgesprekken geneesmiddelen

Wij staan klaar voor persoonlijke begeleidingsgesprekken. Deze gesprekken helpen je om je geneesmiddelen op de juiste manier te gebruiken. We bespreken hoe en wanneer je je medicijnen moet innemen, mogelijke bijwerkingen, en beantwoorden al je vragen.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat je het maximale voordeel uit je medicatie haalt en je gezondheid optimaliseert. Maak een afspraak voor een begeleidingsgesprek en ervaar de persoonlijke zorg die je verdient!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur ons een berichtje op kom langs in de apotheek.

Contacteer ons

Verhuur hulpmiddelen

Onze apotheek biedt een breed assortiment aan hulpmiddelen te huur aan om je thuiscomfort te verhogen. Of je nu herstelt van een operatie, extra ondersteuning nodig hebt of je dagelijkse leven wilt vergemakkelijken, wij hebben de juiste hulpmiddelen voor jou.

Van rolstoelen en looprekken tot bedverhogers en douchestoelen, wij zorgen ervoor dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Onze verhuurservice is flexibel en betaalbaar, zodat je precies kunt huren wat je nodig hebt, zolang je het nodig hebt.

Kom langs of neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare hulpmiddelen en ervaar het gemak en comfort van onze verhuurservice!

Contacteer ons

Thuislevering

Soms lukt het niet om zelf naar de apotheek te gaan. Dan helpen we graag om je medicatie en andere gezondheidsproducten thuis te leveren.

Ontdek het gemak van onze thuisleveringsservice en laat ons je helpen om je gezondheid en welzijn te ondersteunen, waar je ook bent!

Interesse? Contacteer ons

Magistrale bereidingen

Bij Apotheek Desrumaux bieden we op maat gemaakte huisbereidingen aan, speciaal afgestemd op jouw individuele behoeften. Soms zijn standaardmedicijnen niet voldoende of beschikbaar, en dan komt onze expertise in farmaceutische bereidingen goed van pas.

Onze ervaren apothekers bereiden nauwkeurig en met zorg speciale formules, waaronder zalven, crèmes, capsules en oplossingen. Deze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat je de juiste dosering en samenstelling krijgt die precies bij jouw medische situatie past.

Contacteer ons